eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Rövidpályás úszó-vb - Hosszú 400 méter vegyesen is ezüstérmes

Az év női úszójának választott Hosszú Katinka a 200 méter pillangó után a 400 méter vegyes szerdai döntőjében is ezüstérmet szerzett a Dohában zajló rövidpályás világbajnokságon.

A Vasas világklasszis versenyzője és a 200 méter pillangón éppen előtte világcsúccsal aranyérmes Mireia Belmonte Garcia a pillangó során együtt tempózott, majd háton Hosszú jelentős előnyre tett szert. A spanyol azonban mellen ledolgozta lemaradását úgy, hogy mindketten a világcsúcs részidejénél jobban álltak a 100 gyors előtt, amelyen Belmonte Garcia ismét lehajrázta az elfáradó magyart, sőt, újra világcsúcsot ért el 4:19.86 perccel.

Hosszú végül országos csúcsától több mint két másodperccel elmaradva, 4:22.94 perccel csapott a célba.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×