eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Karácsonyig eldől, hogy visszatérhet-e Douchev-Janics Natasa

A Honvéd háromszoros olimpiai bajnok kajakozója, Kovács Katalin mellett eddigi párostársa, Douchev-Janics Natasa, illetve a szintén a Győrhöz tartozó Fazekas-Zur Krisztina is a visszatérésre készül - számolt be Kadler Gusztáv, a magyar szövetség (MKKSZ) általános alelnöke, a Győri Vízisport Egyesület szakosztály-vezetője az InfoRádiónak.

"Kriszta elkezdte a komoly felkészülést, az ősszel hosszabb időt töltött már itthon is. Nagy remélem, hogy szülése után a válogatókon meg tudja mutatni, hogy a kihagyás nem hátrányára, hanem előnyére vált" - mondta a sportvezető.

Kadler Gusztáv jelezte, hogy a háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa helyzete gerincműtétje után nem ennyire egyszerű.

"Natasa egy komoly sérülés és egy komoly operáció után lábadozott, de ma már nemcsak úszik, súlyzózik és fut, hanem kajakozik is. Azt tűztem ki, hogy decemberig el kell tudnunk döntetni, merre tovább" - árulta el a Győr szakosztály-vezetője.

"December 15-én tér haza Mexikóból, utána az orvosi vizsgálatok alapján beszéljük át, hogy mennyi esélye van a visszatérésre. Az egészsége a legfontosabb, és nagyon örülnénk neki, ha emellett gyorsan is tudna kajakozni. Most mindenesetre bizakodó vagyok" - tette hozzá Kadler Gusztáv, aki arra számít, hogy karácsony előtt eldől a kérdés.

Az interjút teljes terjedelmében meghallgathatják szombaton délután fél hattól az InfoRádió Víztükör című műsorában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×