eur:
389.44
usd:
363.38
bux:
68076.68
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

MLSZ - Kétmilliós büntetés a Diósgyőrnek

Kétmillió forintos bírságot kapott a Diósgyőr a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a testület azért sújtotta ilyen komoly büntetéssel a visszaesőnek számító diósgyőrieket, mert drukkerei a Ferencváros elleni, szombati bajnoki mérkőzésen megbotránkoztató rigmusokat kiabáltak, többször, hosszan tartóan az ellenfél csapatát, játékosát, valamint az MLSZ-t szidták. Mindezek mellett pedig kirekesztő, más nemzetet sértő megnyilvánulásokat is tettek.

A vendég ferencvárosi drukkerek megbotránkoztató rigmusaiért a zöld-fehér klubnak 100 ezer forintot kell fizetnie.

A diósgyőri találkozón kiállított Ivan Radost (DVTK) és Predrag Bosnjakot (FTC) egyaránt egy-egy bajnoki mérkőzésről tiltották el.

A fegyelmi bizottság az egy hete két mérkőzésre eltiltott Zsidai László (Debrecen) és a három találkozóra büntetett Pölöskey Péter (Pécs) eltiltását fenntartotta.

A Kaposvárt szintén 100 ezer forint megfizetésére kötelezte a fegyelmi bizottság Barna László edző-masszőrrel szembeni pénzügyi kötelezettsége nem teljesítése miatt.

Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: más várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×