eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Del Bosque szerint elérkezett a változás ideje

A világbajnoki kiesés után a változások szükségességét hangsúlyozta Vicente del Bosque, a címvédő spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A legutóbbi három világversenyén aranyérmes spanyolok sorsa szerda este a Chilétől elszenvedett 2-0-s vereséggel pecsételődött meg Brazíliában, ami történelmi kudarc, címvédőként ugyanis még egyetlen válogatott sem kapott ki az első két vb-mérkőzésén.

"Egyértelmű, hogy egy ilyen kudarcnak lesznek következményei, ugyanakkor van időnk átgondolni, hogy mi a legjobb a spanyol futball számára, beleértve az én személyemet is" - mondta a Rio de Janeiró-i találkozó után az eddigi sikerkapitány, hozzátéve, hogy nem akar elhamarkodott döntést hozni saját sorsával kapcsolatban.

Sergio Ramos, a válogatott középhátvédje a játékosok nevében támogatásáról biztosította Del Bosquét, akinek a 2016-os Európa-bajnokság végéig van szerződése.

"Vicente del Bosque minden tiszteletet megérdemel, és mi mögötte állunk, bármilyen döntésre jut is" - nyilatkozta Ramos.

A 63 éves szakember azt mondta, hogy a vb-szereplést már csak azért is rosszul élte meg, mert számára semmi sem utalt erre.

"Azok után, amiket elértünk korábban, nem gondoltam volna, hogy ez történik. Sajnos a chileiek elleni meccsen már az első pillanattól lassúak és túl óvatosak voltunk, kívülről úgy tűnt, félünk attól, hogy elbukunk. Nem panaszkodhatunk, nem kereshetünk kifogást, mert ellenfelünk jobb volt, megérdemelten estünk ki" - kesergett a tréner, aki azt is elmondta, hogy a felkészülés során sem utalt semmi arra, hogy ilyen gyengén szerepelnek majd a tornán, mert a futballisták jó hangulatban és jó állapotban voltak.

A spanyolok brazíliai teljesítményéről sokat elárul, hogy a győztesen megvívott 2008-as és 2012-es Európa-bajnokságon, valamint a 2010-es vb-n tizenkilenc mérkőzésen összesen hat gólt kapott a csapat, míg most az első két meccsen hetet.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. A műsornak egyetlen témája volt: április első felében elszállt, és 18 havi csúcsig ugrott az arabica típusú kávé határidős jegyzése. A képet tovább bonyolítja, hogy a robusta kávé termékpiaci ára gyorsabban nőtt, mint az arabicáé, s így ismét konganak a vészharangok, hogy holnapra luxussá válik a mindennapi feketénk. A témáról Árok Gábort, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletágának vezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×