eur:
388.69
usd:
360.67
bux:
68851.09
2024. május 7. kedd Gizella

Vizsgálat az elmaradt himnuszok miatt

Vizsgálat indult annak kiderítésére, miért nem sikerült lejátszani a himnuszokat a vasárnapi Franciaország-Honduras mérkőzés előtt a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon.

A csapatok a szokásoknak megfelelően felsorakoztak, de végül a himnuszuk nélkül kezdték el a találkozót, amely a franciák 3-0-s sikerével ért véget.

"A himnusz nagyon fontos, a vb-n játszunk, az országunkat képviseljük. Nagy kár, hogy nem hallgathattuk meg" - mondta a történtekről a kapus Hugo Lloris, a franciák csapatkapitánya.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) közölte: nagyon sajnálják, hogy a Beira-Rio Stadion audioberendezése nem működött, megvizsgálják az esetet, és mindent elkövetnek azért, hogy ez még egyszer ne fordulhasson elő.

Címlapról ajánljuk
Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.

Nézőpont: a Tisza előzi a DK-t, a Momentum a tavasz nagy vesztese

A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásának eredményei szerint egy hónappal az európai parlamenti választás előtt a Fidesz–KDNP listája vezet 48 százalékkal, Magyar Péter pártja, a Tisza Párt a második 21 százalékkal, a DK–MSZP–Párbeszéd koalíció áll a harmadik helyen 12 százalékkal. Őket követi a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7 százalékkal, a Mi Hazánk pedig 5 százalékon van, a tavasz vesztese a Momentum lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×