eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Háromgólos magyar siker a kazahok ellen

A magyar labdarúgó-válogatott 3-0-s győzelemmel búcsúzott a Puskás Ferenc Stadiontól. A kazah válogatott nagyon gyenge ellenfélnek bizonyult.

Kazahsztán ellen játszik a magyar labdarúgó-válogatott a Puskás Ferenc Stadion búcsúmérkőzésén. 

A magyar csapat kezdőtizenegye: Rózsa - Heffler T., Korcsmár, Lang, Korhut - Vécsei, Zsidai, Nagy G. - Varga R., Priskin, Gyurcsó.
Fura módon kazah labdabirtoklással kezdődött a mérkőzés.
Gyurcsó beadása után Vécsei alig fejelt mellé.
Unalmas játékkal telnek a percek.
26. perc: vezet a magar válogatott. Varga Roland szöglete után Priskin Tamás középtől a kapuba fejelt, Magyarország-Kazahsztán 1-0
Hosszú percekre leült a játék, majd a félidő végén megrázta magát a magyar csapat. Varga Roland beadásáról Priskin csak centikkel maradt le középen. Utána Varga lőtt távolról, majd a győri játékost tizenegyes-gyanúsan szerelte védője a játékrész utolsó percében. 
1-0-s magyar vezetéssel vonultak pihenőre a játékosok. 
A második félidő első negyedórája mezőnyjátékkal telt, helyzet nélkül. Farkas József, a rosszulléttel kezelt Pintér Attilát helyettesítő edző cserélt, Kovács István került pályára. 
A 61. percben növelte előnyét a magyar csapat, miután Korobkin a szabálytalansága után megkapta a második sárga lapját. A 25 méteres szabadrúgásból Varga Roland kapura lőtt, Szigyelnyikov kapus bevédte a labdát. Magyarország-Kazahsztán 2-0
A 77. percben újabb újonc mutatkozott be a magyar csapatban. Gyurcsó Ádám helyére az újpesti Simon Krisztián állt be. Kalmár Zsolt is pályára került, Vécsei Bálintot váltotta. Priskin Tamás helyére Futács Márkó állt be, Korcsmár Zsolté lett a kapitányi karszalag.
Végre egy helyzet: Varga Roland kisodródva lőtt, a kapus jól zárta a szöget. 
Varga Roland sem játszik végig, Nemanja Nikolics állt be. 
A 91. percben "érdekes" öngóllal növelte háromra az előnyét a magyar csapat - ilyen burleszkbe illő találatot 1997 óta, az emlékezetes helsinki vb-selejtezőn elért találat óta nem ért el. Simon Krisztián megtette a magáét, kirobbant a jobbösszekötő helyén, próbált centerezni, Futács Márkót megjátszani, de Konsztantyin Engel a saját kapujába szerencsétlenkedte a labdát. Magyarország-Kazahsztán 3-0. 
Magyarország-Kazahsztán 3-0 (1-0)
Puskás Ferenc Stadion, 10 ezer néző, v.: Alexandre Boucaut (belga)
Magyarország: Rózsa Dániel - Heffler Tibor, Lang Ádám, Korcsmár Zsolt, Korhut Mihály - Nagy Gábor (Kovács István, 55.), Zsidai László - Gyurcsó Ádám (Simon Krisztián, 77.), Vécsei Bálint (Kalmár Zsolt, 79.), Varga Roland (Nikolics Nemanja, 87.) - Priskin Tamás (Futács Márkó, 81.)
Kazahsztán: Andrej Szigyelnyikov - Konsztantyin Engel, Renat Abdulin, Szergej Malij, Alekszandr Kiszlicin (Gafurzsan Szujumbajev, 46.) - Ulan Koniszbajev (Sztanyiszlav Lunyin, 78.), Valerij Korobkin, Anatolij Bogdanov (Andrej Karpovics, 87.), Andrej Finoncsenko (Bauirzsan Iszlamhan, 59.) - Szergej Hizsnyicsenko (Alekszej Scsetkin, 70.), Marat Hajrullin (Aszhat Tagibergen, 65.)
Gólszerzők: Priskin (26.), Varga R. (63.), Engel (90., öngól)
Kiállítva: Korobkin (63.)

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×