eur:
389.26
usd:
362.71
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Csillag Tünde döntős a ljubljanai tornász vk-n

Az Európa-bajnokságra készülő Csillag Tünde döntőbe jutott a tornászok ljubljanai világkupáján felemáskorláton.

A hazai szövetség szombati beszámolója szerint a szombathelyi versenyző 11.450 ponttal a 6. helyen lépett tovább. Talajon is közel volt a legjobb nyolchoz, itt 11.800 ponttal a 10. pozíciót érte el, míg gerendán 10.150 ponttal tizedikként végzett.

Romhányi Eszter felemáskorláton 11. (10.800 pont), talajon 15. (11.700), gerendán pedig 18. lett (10.000).

A szintén Eb előtt álló magyar férfitornászok közül Hidvégi Vid egyéni összetettben a második helyen végzett a portugáliai Maiában rendezett nemzetközi viadalon. Ugyanitt Vágner Levente harmadik, Kállai Zoltán pedig hatodik lett. A magyarok a csapatversenyben a spanyolok mögött másodikként zártak.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×