eur:
389.72
usd:
363.6
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Holland-magyar - Rengeteg szurkoló gyűlt össze Amsterdamban

Szűk két órával a Hollandia-Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzés előtt már rengeteg szurkoló gyűlt össze az Amsterdam ArenA-nál, ahol 20.30-kor kezdődik majd a találkozó.

Az 52 960 néző befogadására alkalmas stadion környékét már jóval a kezdés előtt ellepték a drukkerek, annak ellenére, hogy Amszterdamban reggel óta szakad az eső. Az aréna mellett felállított hatalmas Oranje Parkban - ahol minden a holland válogatottról szól - csak egy kis sátras rész alatt tudtak összegyűlni a narancsba öltözött hazaiak. Ugyanakkor a stadion körül számos fedett vendéglátó-ipari egység is működik, ezek teljesen megteltek, sokan az utcán ázva ácsorogtak, hogy bejussanak.

A stadion környékén egyelőre csak elvétve lehetett magyar drukkerekkel találkozni, ugyanakkor várhatóan körülbelül ezren szorítanak majd Egervári Sándor tanítványainak.

Amszterdamban szakad ugyan az eső, de a mérkőzést fedett stadionban rendezik. A hollandok viszont gondoskodtak arról, hogy vizes legyen a pálya, mivel a gyepet pontosan két órával a kezdő sípszó előtt locsolni kezdték.

A magyar válogatott jelenleg a pótselejtezőt érő második helyen áll csoportjában, ám ahhoz, hogy ezt a pozíciót megtartsa, szinte biztosan győznie kellene Amszterdamban, az egypontos hátrányban lévő románok és törökök ugyanis Andorrával, illetve Észtországgal játszanak pénteken.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kritikus szintet szakított le a forint

Kritikus szintet szakított le a forint

Ugyan a magyar piac is zárva tartott május 1-jén, de a forint érdemben erősödni tudott a vezető devizákkal szemben, az euróval szemben pedig már a kulcsfontosságúnak számító 390-es szintet is leszakította a jegyzés. Ezt követően pedig csütörtökön is folytatódik a hazai fizetőeszköz erősödése. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×