eur:
388.7
usd:
360.91
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Bűnt követnek el Cristiano Ronaldo ellen?

Leginkább Cristiano Ronaldo érdemelné meg az Aranylabdát José Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál vezetőedzője szerint. Mourinho kijelentette: "Bűn lenne, ha nem Cristiano Ronaldo nyerné el az Aranylabdát".

"Bűn lenne, ha nem Cristiano Ronaldo nyerné el az Aranylabdát" - fogalmazott játékosát méltatva az A Bola című portugál sportnapilapban a tréner azzal indokolva határozott álláspontját, hogy Messivel ellentétben Ronaldo nyert egy komoly címet, ugyanis együttesével az élen végzett a spanyol bajnokságban.

Mourinho úgy véli, "nehezebb Cristianónak lenni, mint Messinek".

"Messi abban a csapatban nőtt fel, amelyikben játszik, azokkal a játékosokkal akikkel futballozik. Cristiano nem. Õ Angliában szerepelt, onnan került egy vesztes csapatba" - fogalmazott Mourinho, aki szerint sztárjátékosa "olyan szélső, aki annyi gólt lő, mint egy 9-es", azaz egy középcsatár, "olyan játékos, akit semmi és senki nem véd" a pályán.

Lionel Messi, a Barcelona argentin támadója sorozatban háromszor (2009, 2010, 2011) érdemelte ki az Aranylabdát, Cristiano Ronaldo egyszer (2008).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×