eur:
387.67
usd:
357.03
bux:
0
2024. május 17. péntek Paszkál

Magyar válogatottat ajánlott fel klubja az AC Milannak

A Genoa az AC Milannak ajánlotta fel Tőzsér Dánielt csütörtöki esti olasz sajtójelentések szerint.

Az olasz Sky Sport tv-csatorna Speciale Calciomercato műsorában arról számolt be, hogy miután a Genk csapatától átigazolta a magyar Tőzsér Dánielt, Enrico Preziosi, a Genoa elnöke a játékost az AC Milannak engedheti át.

Ez az ötlet az olasz labdarúgó-bajnokságban, a Serie A-ban szereplő klubok vezetőinek egy vacsoráján merült fel, amelyen Preziosi együtt ült a fehér asztalnál Adriano Gallianival, az AC Milan ügyvezető igazgatójával. Tőzsér még nem játszott a Genoával, ezért valószínűleg nem mehet át közvetlenül a Milanhoz.

A belga Genk magyar válogatott középpályását a nyártól - július 1-jével - igazolta le a Genoa, amely még februárban négyéves szerződést kötött Tőzsér Dániellel. A magyar labdarugó szerződése az idény végén lejárt a Genknél, így ingyen igazolt új klubjához.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×