eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Kemény Dénes: Ez az elmúlt négy év legerősebb csapata

Kemény Dénes szövetségi kapitány szerint az elmúlt négy évre visszatekintve a magyar férfi vízilabda-válogatott most a legerősebb. A háromszoros olimpiai bajnok szakvezető kiemelte: fontos, hogy frissek legyenek a játékosok a szerbek elleni vasárnapi rajtra.

Felkészültségben és összetételében ez az elmúlt négy év legerősebb válogatottja - mondta az InfoRádiónak Kemény Dénes a férfi vízilabdacsapat olimpia előtti utolsó nyilvános edzésén.

A válogatott szövetségi kapitánya hozzátette, hegy a csapat közel volt ehhez a szinthez a tavalyi sanghaji világbajnokság előtt is, de úgy érzi, hogy Birosék most még erősebbek. Sok múlik az ellenfeleken, hogy ez eredményben mennyire fog megnyilvánulni - mondta a kapitány, aki kiemelte, hogy azokon, akik a Vodafone Kupán halványabb teljesítményt nyújtottak, már lehet látni a javulás jeleit.

A csapat friss, és az olimpia előtti napoknak az edzésmunkája nagyon fontos a tekintetben, hogy ezt a frissességet megtartsa a válogatott, amely vasárnap a szerbek ellen kezdi meg londoni szereplését.

Kemény Dénes szerint a szerb együttesnek három-négy meghatározó játékosa van, ha nekik jól megy, akkor nehezen verhetőek.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×