eur:
389.1
usd:
361.49
bux:
68733.55
2024. május 7. kedd Gizella

Hat aranyat is nyerhetnek a kajakozók

Baráth Etele elnök szerint akár hat aranyérem is benne van a jövő pénteken kezdődő londoni olimpián induló kajak-kenu csapatban, Storcz Botond szövetségi kapitány pedig azt mondta: öt dobogós, köztük két első hely a realitás.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) sajtótájékoztatóján Baráth Etele úgy fogalmazott: szeretné, ha nem szakadna meg az 1980 óta tartó sorozat, és a küldöttség ezúttal is gyűjtene legalább egy elsőséget.

"Ha egyet sem szereznénk, nem nagyon mernénk hazajönni" - mondta.

A londoni játékokon 13 kajakos és kenus képviseli a magyar színeket, közülük hatan újoncok. Vajda Attila (C-1 1000 m) és a Kovács Katalin, Douchev-Janics Natasa 500 m-es kajakos duó pedig címvédésre készül.

"A Londonban indulók összesen kilenc olimpiai aranyérmet birtokolnak, reméljük, hogy visszafelé ez sokkal több lesz" - mondta Storcz.

A kajak-kenu versenyek augusztus 6-án kezdődnek, a magyarok 4-én utaznak a helyszínre.

Előző

Következő

Címlapról ajánljuk

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországban érkeznek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül érkezik még európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi adatokat is ma közlik. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. Ami a mai napot illeti, egyelőre ktiart a tegnapi optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexeknél kisebb emelkedést láthatunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×