eur:
392.84
usd:
366.41
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Juve: négy gól és hárompontos előny

A Juventus újabb rangadót nyert az olasz labdarúgó Serie A-ban, s miután az AC Milan nem bírt hazai pályán a Bolognával, ismét három ponttal vezeti a táblázatot.

A piros-feketék délután a 90. percben, tíz emberrel egyenlítettek a Bologna ellen, s pontot érő gólt Zlatan Ibrahimovic lőtte a hálóba.

A Juve villámrajtot vett az AS Roma ellen a chilei Arturo Vidal duplájával, majd a 27. percben a vendégek kapusa, Stekelenburg piros lapot kapott a tizenhatoson belüli szabálytalanságáért. Andrea Pirlo elsőre kihagyta a büntetőt, másodikra javított - azzal el is dőlt a mérkőzés. Talán nem gyakorolta eleget: mindössze másodszor rúghatott büntetőt a Juve az idényben.

A második játékrészben a torinóiak szereztek még egy további gólt, Claudio Marchisio révén.

34. forduló
Catania-Atalanta 2-0
Cesena-Palermo 2-2
Chievo-Udinese 0-0
Fiorentina-Inter 0-0
Genoa-Siena 1-4
Juventus-Roma 4-0
Lazio-Lecce 1-1
Milan-Bologna 1-1
Napoli-Novara 2-0
Parma-Cagliari 3-0

Az élcsoport: 1. Juventus 71, 2. Milan 68, 3. Lazio 55, 4. Udinese 52, 5. Napoli 51, 6. Roma 50, 7. Inter 49

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×