eur:
392.72
usd:
366.38
bux:
66745.44
2024. április 25. csütörtök Márk

Ilyen lesz az új Albert stadion

Kubatov Gábor klubelnök mutatta be pénteken a Ferencváros új, 22 600 néző befogadására alkalmas futballstadionjának látványterveit.

"Nagyon óvatosan ígérek, ezért maradjunk annyiban, hogy a döntést előkészítettük. Azért nem felújítjuk a meglévő Albert Stadiont, mert nem tudnánk megfelelni az európai szövetség előírásainak" - mondta a Fidesz pártigazgatója, aki az MTI kérdésére azt válaszolta, hogy a terveket várhatóan egy hónapon belül a kormány elé terjesztik Fürjes Balázs budapesti nagyberuházásokért felelős kormánybiztossal egyetértésben. A terveket megnézhetik a Fradi.hu oldalon.

Hogy mikor születhet róla döntés, arra azt felelte, ez nem az ő kompetenciája, így azt sem tudja, mikor kezdődhet meg az építkezés. Kubatov a kivitelezés összegéről nem kívánt beszélni az MTI érdeklődésére, mivel - amint arra emlékeztetett - a stadion a magyar állam tulajdona és állami pénzből valósulna meg az új beruházás.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×