eur:
393.76
usd:
368.33
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Silva: Már az Arsenal elleni rangadó is bajnoki döntő

A Manchester City spanyol középpályása szerint nem szabad a listavezető Manchester United elleni angol labdarúgó-bajnoki szuperrangadóra (17:00) gondolniuk, mert már az Arsenal elleni mérkőzés is döntőnek számít. David Silva a Goal.com szakportálnak adott interjúban is kiemelte, hogy nyolc pontra nőne a hátrányuk, ha a United a vasárnapi első meccsen (14:30) a papírformának megfelelően legyőznék a vendég QPR-t, majd a City kikapna az Emirates Stadionban.

Silva megjegyezte, hogy az Arsenal ugyan múlt szombaton kikapott a QPR-tól, de előtte zsinórban hét bajnoki meccset is megnyert.

Arról is beszélt, hogy a kevésbé gólerős játék vezetett a szezont szenzációsan kezdő City visszaeséséhez, pedig a helyzeteik most is meg megvannak, így nem is igazán érti az okát. Nem hallgatta el, hogy a saját teljesítménye is visszaesett.

Silva szerint ha most Londonban nem tudnak hatékonyabban játszani, akkor már ma elillanhat a maradék esélyük az aranyérem megszerzésére.

Az Arsenalt mindenhol erős csapatnak tartja, amely a szezonbeli hullámhegyek és hullámvölgyek után is bármelyik riválisát legyőzheti.

A londoni csapat a Tottenhammel, a Chelsea-vel és a Newcastle együttesével küzd a két manchesteri csapat mögött. Ha az Arsenal győzne, két pontra eltávolodna a Tottenhamtől és ötre két további ellenfelétől.

Szombaton a Chelsea két lesgóllal verte 2-1-re a vendég Wigant, a Tottenham gólnélküli döntetlent játszott a Sunderland pályáján, a Newcastle pedig már pénteken győzött 2-0-ra a Swansea vendégeként.

Szintán szombaton a Liverpool ismét nem nyert otthon: 1-1-re végződött az Aston Villa elleni meccs. A Bolton csapatán ezúttal Bogdán Ádám sem tudott segíteni, a kiesés ellen küzdő együttes 3-0-ra kikapott a vendég Fulhamtől, igaz, a Blackburn is 3-0-ra bukott el a West Bromwich ellen Birminghamben.

Két további eredmény:
Norwich-Everton 2-2
Stoke-Wolverhampton 2-1.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×