eur:
388.36
usd:
360.29
bux:
69016.26
2024. május 9. csütörtök Gergely

Nagy gólokkal fordított a Milan - videó

A Milan hátrányból fordított és 3-1-re nyert a Lazio ellen a labdarúgó Olasz Kupa negyeddöntőjében.

Mind a két csapat tartalékos összeállításban kezdett a San Siróban, a hazaiak közül például Ibrahimovic, a vendégektől Klose csak a kispadra ült. A Milanban a Leccétől érkezett Mesbah először szerepelt a csapatban.

A Lazio kezdett jobban, Djibril Cissé kapásgóljával már az 5. percben vezetést szerzett. A Milannak azonban akadtak válasza: az első félidőben Robinho közeli, ugyancsak a levegőben megrúgott labdájával, majd El Shaarawy bravúros passza után Seedorf látványos találatával fordított.

A második játékrészben a Milan végig fölényben játszott, de a győzelmet csak a 84. percben, Ibrahimovic - Emanuelsson nagyszerű labdájával kissé lesgyanús helyzetből történt - kiugrása utáni góljával biztosította be.


AC Milan-Lazio 3-1 (2-1)

Milan: Amelia - Abate, Mexes, Bonera, Mesbah - Merkel (Ibrahimovic, 69.), Van Bommel, Nocerino - Seedorf (Emanuelson, 74.) - Robinho (Calvano, 89.), El Shaarawy
Lazio: Marchetti - Diakitè (Ledesma, 46.), Stankevicius, Dias - Konko, Gonzalez, Matuzalem (Del Nero, 77.), Lulic - Hernanes - Cissè, Rocchi (Klose, 63.)
Gólszerzők: Cissè 5., Robinho 15., Seedorf 18., Ibrahimovic 84. p.

A Milan az elődöntőben a Juventusszal játszik majd, a másik ágon a Siena és Napoli áll még.

Címlapról ajánljuk
Hszi Csin-ping: Kína támogatja Magyarországot, hogy nagyobb szerepet játsszon az EU-ban

Hszi Csin-ping: Kína támogatja Magyarországot, hogy nagyobb szerepet játsszon az EU-ban

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délután fogadta a Kínai Népköztársaság elnökét, Hszi Csin-pinget. A tárgyalások után az előzetes hírek szerint mintegy másfél tucat megállapodást írtak alá, majd sajtónyilatkozatot tett a két vezető. Orbán Viktor felsorolta az ágazatokat, amelyekben megállapodások jöttek létre. Hszi Csin-ping kiemelte: stratégiai partnerséget köt a két ország, amellyel arany útra terelik a kínai–magyar kapcsolatokat.

18 kínai-magyar megegyezés született - bejelentették a konkrétumokat

A külgazdasági és külügyminiszter számolt be azon fontosabb projektekről, amelyekkel kapcsolatban a kínai elnök és delegációjának budapesti tartózkodása idején megállapodást kötöttek. Reptéri gyorsvasút, olajvezeték, "szupergyors" határátkelőhely is létesül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.10. péntek, 18:00
Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke
Erdély Csanád a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×