eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

A Barcelona nagyon, a Real Madrid kicsit nyert

A spanyol labdarúgó-élvonal mind a két gigaklubja megnyerte szombati bajnokiját. A Barcelona a Mallorcát, a Real Madrid, idegenben, a Real Sociedadot győzte le.

A katalánok már az első félórában három gólt lőttek, mindhármat a góllövőlista élén is elhúzó Lionel Messi révén. Az argentin az egyik találatát tizenegyesből érte el, ám ennek jogosságához sem férhetett kétség. Ráadásul, ellentétben a legutóbbi, Sevilla elleni hazai mérkőzéssel, most be is lőtte. A második félidőben Isaac Cuenca növelte az előnyt, majd a végeredményt a találkozó utolsó perceiben Daniel Alves állította be.

A kapus Victor Valdés immár 787 perce nem kapott gólt, s immár csak 37 percnyire van Miguelé Reina az 1972-1973-as idényben felállított klubcsúcsától. A katalánok következő mérkőzése a cseh Viktoria Plzen elleni BL-találkozó lesz.

A Real Madrid 1-0-ra nyert San Sebastianban, a Real Sociedad vendégeként. Az egyetlen gólt a sorozatban negyedik bajnokiján gólt szerző Gonzalo Higuaín lőtte.

Barcelona-Mallorca 5-0
Real Sociedad-Real Madrid 0-1
Valencia-Getafe 3-1
Villarreal-Rayo Vallecano 2-0

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×