eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Cristiano Ronaldo mesterhármasával gálázott a Real Madrid - videón a csodagól!

Tovább tart a Real Madrid nagy formája. José Mourinho együttese az elmúlt egy hónapban hat mérkőzést játszott, kivétel nélkül az összeset megnyerte, 25-3-as gólkülönbséggel. A Málaga ellen Cristiano Ronaldo vitte prímet, mesterhármasával már tíz bajnoki gólnál jár.

A Real Madrid a nyáron egy vagyonnal megerősített Málagánál vendégeskedett. Gonzalo Higuaín vezető gólja után kezdődött a CR-show: a portugál, még az első félidőben, további három gólt szerzett. A harmadik különösen fantasztikus volt, érdemes megnézni.


A portugál csatár ezt megelőzően három mérkőzésen keresztül nem talált a kapuba, ezt most bepótolta. Iker Casillas a 428. bajnoki mérkőzését játszotta a Real Madrid első csapatában, s ezzel beérte a listán Paco Gentót, a Puskás-féle generáció balszélsőjét, az egyetlen hatszoros BEK-győztes játékost. A kapus már ötödik a klub örökranglistáján, Raúl (550), Sanchís (523), Santillana (461) és Hierro (439) mögött.

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×