eur:
404.17
usd:
373.78
bux:
74122.77
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

Autoimmun betegség miatt veszélyben Venus Williams karrierje

Autoimmun betegsége miatt visszalépett az amerikai nyílt teniszbajnokságtól Venus Williams, akinek a pályafutása is veszélybe került.

A US Opent 2000-ben és 2001-ben is megnyerő, 31 éves sztár a német Sabine Lisicki elleni lépett volna pályára szerdán a második körben, ám egy órával a mérkőzés előtt közölte:

"Sjögren-szindrómát állapítottak meg nálam, ez egy autoimmun betegség, egy olyan elhúzódó állapot, amely befolyásolja az energiaháztartásomat, és fáradtságot, valamint ízületi fájdalmakat okoz."

Két napja az idősebbik Williams nővér még nem kívánt nyilatkozni a diagnózisról, és arról beszélt, hogy húgával, Serenával együtt még sokáig teniszeznek majd.

A hét Grand Slam-trófeánál tartó ex-világelső - aki karrierje során 43 tornát nyert - idén alig játszott: csípősérülés miatt nem állt ki harmadik fordulós meccsére a januári Australian Openen, csak júniusban tért vissza, aztán Wimbledon óta nem lépett pályára. New Yorkban 6:4, 6:3-ra megnyerte hétfőn a nyitókörös meccsét az orosz Veszna Dolonc ellen, de a tőle megszokottnál lassabban mozgott, és rekedt volt a hangja.

Címlapról ajánljuk
Élőben az Aranylabda-gála, Párizsból

Élőben az Aranylabda-gála, Párizsból

Párizsban, a France Football díjátadó gáláján átadják az előző labdarúgóidény legkiválóbb szereplőinek a díjakat, különböző kategóriákban. A meghívottak már mind ott vannak a színházteremben, a képek egyikén sem bukkant fel Real Madrid-futballista, azaz a jelek arra mutatnak, a BL-címvédő beváltotta fenyegetését és bojkottálja a programot.

Vámosi Péter az F1-es szezon hajrájáról: még négyen nyerhetnek, de ez Verstappen és Norris között dől majd el

Négy versennyel – és további két sprintfutammal – a szezon zárása előtt megjósolhatatlan, hogy Max Verstappen vagy Lando Norris lesz-e a világbajnok – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője. A szakíró szerint még akár a Ferrari is reménykedhet a konstruktőri vb-címben, de nagyon meglepő számára, hogy az olasz istálló nem jelöli ki Charles Leclerc-t kedvezményezett pilótának Carlos Sainzcal szemben.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×