eur:
404.57
usd:
374.19
bux:
74122.77
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta

Így verte meg 8-2-re a Manchester United az Arsenalt

A Manchester United 8-2-es győzelemmel felelt a városi vetélytárs, a City délutáni 5-1-es győzelmére. Sir Alex Ferguson még sohasem nyert 8-2-re Arsene Wenger Arsenalja ellen. Mi több: ez volt az Arsenal legsúlyosabb veresége 1896 óta, azaz 115 éve.

A Man Unitedben Wayne Rooney mesterhármast szerzett, ez volt a hatodik mesterhármasa a Vörös Ördögök mezében. Ashley Young két Pazar gólt szerzett, Danny Welbeck, Nani és Park Dzsi Szung egyszer talált a kapuba. Az Arsenal játékosairól Walcott és Robin van Persie lőtt gólt, igaz, a holland kihagyott egy tizenegyest. (De Gea kivédte a lövését.) A vendégek kínjait csak fokozta Jefferson kiállítása.

A Manchester United (amely a Cityvel együtt az angol élvonal két százszázalékos csapatának egyike) korábban mindössze kétszer szerzett nyolc gólt a Premier League-ben. Először az Ipswich ellen 1995-ben (9-1), másodszor 1999-ben a Nottingham Forest ellen idegenben (8-1).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Izgalmas napunk van ma a tőzsdéken: Európában alulteljesítenek az autógyártók, miután a Volkswagen konszern szakszervezeti vezetője arról beszélt, hogy akár három német gyárat is bezárhat a vállalat, és több tízezer munkahelyet is megszüntethetnek. Eközben a tengerentúlon nagyot ralizik a Donald Trump győzelmi esélyeivel együtt mozgó részvény, a DJT. Ázsiában jó hangulatban zajlott a kereskedés, Európában és a tengerentúlon pedig határozott emelkedést láthatunk, miközben jelentősen beesett az olaj ára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×