eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Sérülése miatt visszaléphet Nadal

Sérülése és a nemzetközi szövetség (ITF) versenynaptára miatt is keserűen nyilatkozott hétfői nyolcaddöntős győzelme után Rafael Nadal. A wimbledoni nyílt teniszbajnokság címvédője nem biztos, hogy pályára lép a következő fordulóban.

A világelső spanyol nagy csatában, négy játszmában verte az argentin Juan Martin del Potrót, ám az első szett végén többször is ápolást kért fájó lábfeje miatt.

"Nem tudom, mi lehet a probléma, de aggódom, mintha valami eltört volna ott" - mondta a mérkőzés után. "Még az is megfordult a fejemben, hogy fel kell adnom a meccset. Aztán máshogy raktam a talajfogásnál a lábamat, és a fájdalom ellenére tudtam folytatni. Nem tudom, hogy szerdán kiállok-e a negyeddöntőre Mardy Fish ellen."

A 25 éves sztár már a találkozó előtt közölte, hogy a sűrű menetrend miatt kihagyja júliusban az amerikaiak elleni Davis Kupa-negyeddöntőt. A nyolcaddöntős összecsapás után ismét élesen bírálta a döntéshozókat:
"Az ITF naptára nem engedi meg a topjátékosoknak, hogy minden DK-fordulóban pályára lépjenek. Ezek az emberek nem gondolkodnak, csak söprik be a pénzt."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×