eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

A Veszprém 19-edszer vagy a Szeged harmadszor

A nagy esélyes MKB Veszprém sorozatban negyedszer, összesítésben pedig 19. alkalommal lenne bajnok, ha a kedden rajtoló döntősorozatban jobbnak bizonyulna legnagyobb hazai riválisánál, az eddig kétszer győztes Pick Szegednél.

A két magyar elitcsapatnak, amióta rendeznek külön finálét, a mostani lesz az ötödik párharca. Eddig egyszer, 2007-ben nyert a Tisza-parti alakulat, a többi alkalommal, 2008-ban, 2009-ben és tavaly a Veszprém diadalmaskodott.

Mocsai Lajos, a címvédő veszprémiek trénere az eseményt felvezető kedd sajtótájékoztatón kiemelte: a Szeged elleni döntő mindig különleges presztízscsata, és ezúttal is minden adott ahhoz, hogy jó hangulatú, magas színvonalú találkozókat játszanak.

Skaliczki László, a Szeged edzője jelezte: a Bajnokok Ligájában 12 mérkőzésen szerzett tapasztalatukat felhasználva szeretnék megszorítani a nagy riválist.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×