eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Párizs helyett a San Siróban futhat Overdose

A vasárnapi, párizsi Group-1-es viadalon nem áll rajthoz Overdose, a veretlenségét augusztusban Baden-Badenben elvesztett magyar csodaló, helyette valószínűleg október 17-én Milánóban, a San Siro galopp-pályán fut majd.

Mikóczy Zoltán, a versenyló résztulajdonosa a pannoniaoverdose.hu-nak elmondta, hogy a németországi viadal után a tervezettnél hosszabbra nyúlt az állat pihenője, ezért nem vállalhatták felelőséggel a franciaországi szereplést.

"Ezt nem lehet előre eltervezni, csak a viselkedéséből és az általa mutatott jelekből lehet kikövetkeztetni, hogy mikor áll készen az újabb versenyt megelőző munkákra - mondta Mikóczy. - Ez a pillanat el is érkezett, a múlt hét óta ismét versenyre készül, de nem Párizsra, mert Baden-Baden után már kifutottunk az időből."

Overdose jó hangulatban, folyamatosan készül, ám csak a jövő hétvégén dől el, hogy biztosan indul-e a Premio Omenoniban, melynek 1000 méteres futamára már benevezték.

A tavalyi sérülés okozta hosszú kihagyás után idén eddig három versenyen rajtolt: Szlovákiában, illetve a Kincsem Parkban könnyedén nyert, Baden-Badenben azonban nem volt esélye a sikerre, miután hosszú ideig nem akart beállni a rajtgépbe, többször ledobta lovasát.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×