eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Herczeg: Jogtalan volt a büntető - videó

A vereség ellenére elégedett együttese teljesítményével a Debrecen labdarúgó-csapatának klubmenedzsere. Herczeg András szerint a Loki egyenrangú partnere volt a Sampdoriának az Európa Liga-csoportmeccsen.

A játékosok megérdemlik a dicséretet, jó teljesítményt nyújtottak a Sampdoria ellen - értékelt a 1-0-s vereség után a Debrecen klubmenedzsere. Herczeg András szerint a Loki egységesen, szervezetten játszott, helyzeteket is kidolgozott, és egyenrangú partnere volt az olasz együttesnek.

A szakvezető azt mondta, hogy nem volt jogos a genovai együttes javára ítélt tizenegyes. A cseh játékvezető Pazzini lerántásáért ítélt büntetőt, a labdát pedig a sértett lőtte a kapuba.


Herczeg András bízik benne, hogy a debreceniek tudnak gólt szerezni a csoportkörben még hátralévő meccseken, és így pontot, pontokat is gyűjtenek majd.

A DVSC következő meccse a PSV ellen lesz a Puskás-stadionban. Ha Dzsudzsák Balázsék ellen is ilyen felfogásban lép pályára a Loki, akkor jó meccset láthat majd a közönség - emelte ki a tréner.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×