eur:
390.55
usd:
364.29
bux:
68308.82
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Hosszú Katinkát a kritikák motiválták

Jobb teljesítményre ösztönözte a világbajnok Hosszú Katinkát, hogy a 400 vegyesen elért ezüstérme után többen is leírták. A margitszigeti Európa-bajnokság legsikeresebb magyar úszója arról is beszélt az InfoRádiónak, hogy a formába hozás talán jobban is sikerülhetett volna.

Hosszú Katinka a vasárnap befejeződött margitszigeti úszó-Európa-bajnokságon három aranyat és egy ezüstöt szerzett, ám a torna előtt nem írta volna alá ezt az eredményt. Maximalista vagyok, de tény, nem gondoltam volna, hogy négy éremmel zárom az Eb-t - mondta az InfoRádiónak a magyar úszónő, aki az Egyesült Államokban tanul és készül a versenyekre.

Elmondta azt is, hogy mind a három aranyéremnek másként örült: a gyorsváltóban szerzett aranya csapatmunka és -öröm volt, a 200 vegyes megnyerése után visszakapta az önbizalmát, 200 pillangón pedig mindent beleadva lett aranyérmes.

Elképesztő volt a közönség, rengeteget tett ez hozzá a teljesítményünkhöz - mondta Hosszú Katinka, aki megjegyezte: nem tudja, mi volt a baj 400 vegyesen. Nem hiszi, hogy a felkészülés, inkább a formába hozás nem úgy sikerült, ahogy kellett volna.

A 400 vegyesen szerzett ezüstérmem után sokan leírtak, és azt mondták, csak dresszben tudok jól úszni. Ezek a megjegyzések is segítettek abban, hogy megnyerjem a 200 vegyest, mert meg akartam mutatni, hogy nincs igazuk a kételkedőknek - mondta a sportolónő, aki augusztus 22-én indul vissza az Egyesült Államokba, addig a Balatonnál pihen családjával.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Hebart Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×