eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Overdose 10 hosszal nyert a Kincsem Parkban - videó

A verseny előtt még nagy volt a feszültség, ám Overdose nyergében Gary Hind magabiztos lovaglással utasította maga mögé a Bestens - Pannónia Életbitosító Díj mezőnyét a Kincsem Parkban Budapesten.

A Bestens - Pannónia Életbitosító Díjat Overdose 10 hosszal nyerte vasárnap Budapesten, a Kincsem Parkban. A tekintélyes Racingpost.com a verseny után közvetlenül vezető hírként tudósított Overdose újabb, immár sorozatban 14. győzelméről.

A portál megjegyzi, hogy Overdose nagy fölénnyel győzött, és az elért időeredménye is "tisztességes" (56,4 másodperc). Az elért idő nagyon fontos, hiszen a néhány héttel korábbi pozsonyi futamot Overdose csak jóval szorosabb versenyben tudta megnyerni.Dózi időeredménye Pozsonyban, szintén 1000 méteren: 1:00,77. A mostani futás igen bíztató, hiszen majdnem ugyanannyi az idő, mint amiket Overdose a hosszú betegsége előtt futott.

Overdose tulajdonosa, Mikóczy Zoltán a Racingpost tudósítójának elmondta: két fontos elvárás volt a ló budapesti futásával kapcsolatban. Egyrészt azt várták, hogy legalább 5 hosszal nyerjen, a másik pedig az volt, hogy az időeredménye legyen 56 másodperc körül.

Az első várakozást Overdose kétszeresen túlteljesítette, és az időeredmény is nagyon jó lett. Mikóczy Zoltán a Kincsem Parkban futott vasárnapi verseny után szemlátomást elégedett és felszabadult volt. Az eredményhirdetés utáni rövid nyilatkozatában elmondta: így már kissé nyugodtabban készülhetnek Overdose következő versenyére, amely augusztus 29-én lesz Baden Baden híres pályáján.

Táv: 1000 méter
Összdíj: 4.000.000 forint (2.160.000, 760.000, 560.000, 360.000, 160.000 forint)

I. Overdose - Gary Hind
II. Spinning Crystal - Jan Havlik
III. Saldenzar - Jaroslav Línek
IV. Naraan - Mészáros Zsolt
V. Almarita - Stanislav Georgiev
6. Makaam - Lukas Kasal

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Alapjaiban változhatnak meg a közbeszerzések, új reform került az asztalra

Alapjaiban változhatnak meg a közbeszerzések, új reform került az asztalra

A körforgásos gazdaság, a közbeszerzési gyakorlatok javításának, valamint a köz- és magánberuházások hatékony és eredményes felhasználását biztosító adminisztratív kapacitások növelésének szükségességek. Új, EU-szintű összehangolás szükséges ezen területeken, hogy az államszövetség GDP-jének közel 15 százalékát kitevő kifizetések jobban hasznosuljanak, például egy fenntarthatósági kritérium beiktatásával – derül ki Enrico Letta, a Jacques Delors Intézet elnökének átfogó, az Európai Unió egységes piacának reformjára tett javaslatából.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×