eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Kassai: Senki sem fog csalódni a világbajnokságban

Ott lesz a június 11-én kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon Kassai Viktor játékvezető. A magyar bíró és asszisztensei megfeleltek a teszteken, így bekerültek a tornára utazó tíz európai játékvezetői hármasba. Kassai Viktor az InfoRádiónak azt mondta: csoportmeccsen biztosan pályán lesznek, és ha ott jól teljesítenek, akkor további mérkőzéseket kaphatnak.

Sikeres volt az utolsó fizikai teszt is, így készülhet a nyári labdarúgó-világbajnokságra Kassai Viktor játékvezető, és két segítője, Erős Gábor és Vámos Tibor.

A FIFA-bíró az InfoRádiónak elmondta: még egy szűkítés vár a keretre, ugyanis az egyik európai játékvezetői hármas tartalékként lesz jelen Dél-Afrikában, de Kassai Viktor bízik abban az eddigi eredmények alapján, hogy ez nem a magyar különítmény lesz.

Csoportmeccseket biztosan vezetnek majd a tornán, és ha azokon jól végzik a feladatukat, akkor az egyenes kieséses szakaszban, a komoly téttel bíró találkozókon is szerepet kaphatnak - közölte.

Kassai Viktor szerint a közbiztonsággal nem lehetnek gondok Dél-Afrikában, mert a Nemzetközi Labdarúgó szövetség mindenkinek a biztonságáról gondoskodik. A bíró hozzátette: a hangulatra sem lesz majd panasz, és senki sem fog csalódni a világbajnokságban.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×