eur:
392.64
usd:
367.63
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Fülöp Márton szombaton már véd a Manchester City csapatában

A Manchester City a bajnokság hátralévő meccseire kölcsönvette a Sunderlandtől a magyar válogatott kapust. Szombaton már Fülöp Márton védi a City hálóját.

A negyedik helyért harcoló manchesteri együttesnek kapusra van szüksége, mert két hálóőre is megsérült, így a felnőtt keretéből a kapusok közül csak a 23 éves feröeri Gunnar Nielsen bevethető.

Roberto Mancini, a klub olasz menedzsere ezért kérte kölcsön a Sunderlandtől a kegyvesztetté vált Fülöp Mártont, és ehhez a liga vezetőinek beleegyezését is megszerezte. A csapat hivatalos honlapja szerint Fülöp már szerdán a csapattal edz.

A magyar kapus február óta nem védett a Sunderlandben, a szezonban összesen 14 meccsen szerepelt, de a Chelsea-től kapott hét gól után kegyvesztetté vált.

Hasonló eset már történt magyar kapussal a Premier League-ben: 2006-ban, majd 2007-ben Király Gábor a Crystal Palace futballistájaként szintén a "beugró" szerepét játszotta el, előbb a West Ham Unitedben, majd az Aston Villában.

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×