eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

2012-re lesz kész a Fradi új stadionja, három játékos aláírt

Az előzetes tervek szerint 2012-re készül el a Ferencváros labdarúgóklub új stadionja, a felújítást az idén nyáron szeretnék elkezdeni - derült ki az egyesület keddi sajtótájékoztatóján.

Gerstl Alexander, az FTC nemzetközi kapcsolatokért és a stadionrekonstrukcióért felelős igazgatója elmondta: jelenleg előzetes építési engedéllyel rendelkeznek, amely még nem jogerős, azonban a cél az, hogy a tavasszal minden akadály elháruljon a beruházás elől, és azt a nyáron el lehessen kezdeni.

Az még nem dőlt el, hogy az építkezés alatt hol játszik az együttes, az igazgató szerint három helyszín jöhet szóba, az egyik a Puskás stadion. Az új aréna 22-23 ezer főt tud majd befogadni, és részben fedett lesz.

A sajtótájékoztatón mutatták be hivatalosan az egyesület három új futballistáját, a válogatott Csizmadia Csabát, aki 2014. június 30-ig írt alá, valamint a két angol igazolást, Sam Stockleyt és Anthony Lee Eldinget, akik egyaránt másfél évre szóló megállapodást kötöttek a Ferencvárossal.

A további lehetséges igazolásokról Berki Krisztián vezérigazgató elmondta: Filkor Attilát is szeretnénk megszerezni, klubja, az olasz Inter azonban másfél hetes türelmi időt kért, az olaszok, ugyanis kivárják, hogy kapnak-e szakmailag jobb ajánlatot a magyar játékosért.

Az FTC tárgyal Hrepka Ádám kölcsönvételéről, míg Oláh Lórántot megvennék a Debrecentől. Képben van még az Angliában, a negyedosztályú Lincolnnál légióskodó Kovács János is.

Jó benyomást tett a szakmai stábra a csapattal készülő máltai André Schembri, így a vezetők felveszik a kapcsolatot az ügynökével - tette hozzá Berki Krisztián.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kiszivárgott Trump súlyos terve, máris újabb segélyt kaphatnak az ukránok - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Kiszivárgott Trump súlyos terve, máris újabb segélyt kaphatnak az ukránok - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×