eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Tornyi hazatér Diósgyőrbe

Januártól Tornyi Barnabás irányítja a Soproni Ligában szereplő Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának szakmai munkáját.

Nagy Béla, a futballklubot működtető kft. ügyvezetője elmondta, hogy már korábban egymás tenyerébe csaptak, ám a Katarban dolgozó tréner kérte, hogy a megállapodás tényét ne hozzák idő előtt nyilvánosságra. Erre azért volt szükség, hogy rendezni tudja futó szerződését.

A DVTK és Tornyi fél plusz egy évre szóló szerződést ír majd alá. Amennyiben a tavaszi idényben a piros-fehér alakulat kiharcolja a bennmaradást, akkor automatikusan életbe lép az egy éves hosszabbítás.

Tornyi harmadik alkalommal edzősködik majd a borsodi megyeszékhely együttesénél, feladata nem ígérkezik egyszerűnek, ugyanis a gárda jelenleg a táblázat 15., kieső helyét foglalja el. A szakember január 4-én veszi fel a munkát Diósgyőrben, addig a klub irányítói igyekeznek megállapodni azokkal a labdarúgókkal, akikről egy listát készített a leendő vezetőedző.

A DVTK-t eddig Aczél Zoltán irányította, december 31-én lejáró szerződését azonban nem hosszabbítja meg a klub.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×