eur:
392.59
usd:
365.78
bux:
66850.85
2024. április 26. péntek Ervin

Bólints, Bolat! - híres kapusgólok videóval

Kapusa, Sinan Bolat juttatta az Európa Ligába a Standard Liege csapatát. A hálóőr több nagy védés után az utolsó percben előrement egy szabadrúgáshoz, és fejes góllal egyenlített az AZ Alkmaar ellen. Korábban több nagyszerű kapus szerzett fejjel gólt - az InfoRádió Andres Palop és Peter Schmeichel találatát idézi fel.

Tavasszal az Európa Ligában folytathatja szereplését Bölöni László együttese, a Standard Liege. A belga együttes drámai módon egyenlített az AZ Alkmaar elleni szerda esti BL-meccsen: a Standard kapusa, Sinan Bolat a 95. percben fejjel vette be a hollandok kapuját.

A kapus előrehúzódott egy szabadrúgáshoz, és nagyszerű mozdulattal talált a hálóba, majd örömében szinte kifutott a stadionból.


Az egy pontnak köszönhetően a Standard lett a harmadik az Arsenal és az Olympiakosz mögött, így az Európa Ligában vitézkedhet tovább.

Hasonló, kapus által szerzett utolsó perces gólokat láthattunk már az elmúlt években. 1995-ben a dán óriás, Peter Schmeichel a Rotor Volgograd elleni UEFA-kupa meccsen egy szöglet után fejelt a kapuba a hajrában, de idegenben szerzett gólokkal az orosz együttes lépett tovább.



2007 márciusában a Sevillát is kapusa mentette meg: Andres Palop a 94. percben egyenlített a Sahtar Donyeck ellen UEFA-kupa nyolcaddöntő visszavágóján, majd a hosszabbításban a spanyol együttes kivívta a továbbjutást is - májusban pedig a sorozatot is megnyerte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×