eur:
393.82
usd:
367.73
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Kemény Dénes: "Kásással mindenképpen erősebb a csapat"

Kásás Tamás a jövő évben sem szerepel a magyar férfi vízilabda-válogatottban, erről egyezett meg Kemény Dénes szövetségi kapitánnyal. A tréner az InfoRádiónak elmondta: a háromszoros olimpiai bajnok a londoni ötkarikás játékokon mindenképpen részt szeretne venni.

Annak örülök, hogy Tamás 2011-ben visszatér - mondta az InfoRádiónak Kemény Dénes, miután megegyezett Kásás Tamással arról, hogy a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó jövőre sem szerepel a válogatottban, a londoni olimpián azonban ott lesz.

A magyar férfi válogatott szövetségi kapitánya korábban többször hangsúlyozta: együttesében nincsenek bérelt helyek, csak a legjobbak kerülhetnek be. Kásás Tamás helyzetével kapcsolatban most úgy fogalmazott: "A csapat mindenképpen erősebb lesz vele, mint nélküle, ez nem bérelt hely kérdése. A legjobb tudását kell hoznia."

A következő az olimpia utáni második év, ami nehezebb lesz, mint az első, de türelmesnek kell lenni - mondta Kemény Dénes, aki megjegyezte: nagyon sok a tehetséges fiatal, a londoni játékokra utazó csapatba azonban csak három-négy újonc kerül majd.

A csapat fejlődése szempontjából ugyanakkor a szakvezető szerint az a legfontosabb kérdés, hogy a pekingi játékokon első alkalommal olimpiai aranyat szerzett játékosok hogyan teljesítenek majd.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×