eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Torres és Riera nélkül jön a Liverpool

Hétfő délután érkezik Budapestre a Liverpool labdarúgó-csapata, amely kedd este játszik Bajnokok Ligája mérkőzést a Debrecennel. Nem tart az angol együttessel sérülése miatt Fernando Torres, Albert Riera és Ryan Babel.

Rafael Benítez menedzser 18 játékost hoz el a Debrecen elleni BL-meccsre. A legnagyobb hiányzó a sérüléssel bajlódó Fernando Torres, valamint Albert Riera és Ryan Babel is kihagyja a budapesti találkozót.

A csapatkapitány, Steven Gerrard ott van a keretben, ahogy az elmúlt hetekben sérüléssel küzdő Glen Johnson és Daniel Agger is.

A Liverpool kerete: Pepe Reina, Diego Cavalieri, Glen Johnson, Daniel Agger, Fabio Aurelio, Emiliano Insua, Sotirios Kirjakos, Jamie Carragher, Martin Skrtel, Andrea Dossena, Alberto Aquilani, Steven Gerrard, Josszi Benajun, Javier Mascherano, Lucas, Jay Spearing, Dirk Kuyt, David Ngog.

A Liverpool a tervek szerint hétfőn 13 órakor érkezik meg Budapestre. Gerrardék a Corinthia Grand Hotelben szállnak majd meg.

A Vörösök szakvezetője, Rafa Benítez 18 óra 45 perctől tart sajtótájékoztatója a Puskás Ferenc stadion Iharos-termében. Az angol csapat edzése 19 óra 30 perckor kezdődik a mérkőzés helyszínén, a tréningnek csak az első 15 perce nyilvános.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×