eur:
393.82
usd:
368.53
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Benítez: A Liverpoolnak csodára van szüksége

A rendkívül nehéz helyzetben lévő Liverpool menedzsere még bízik abban, hogy csapata továbbjut a Bajnokok Ligája csoportköréből, ám azt Rafael Benítez is elismerte, hogy ehhez csodára lenne szükség. A Vörösök az utolsó percben kapott góllal végeztek 1-1-re a Lyon otthonában, így még az sem biztosan elég a számukra, ha mindkét hátralévő meccsüket megnyerik.

A tréner szerint többen is nagyot hibáztak a francia alakulat egyenlítő góljánál, és tanulni kell az ilyen esetekből, mert már nem először fordul elő, hogy a Liverpool az utolsó percekben kapott góllal engedi ki a győzelmet. Benítez ezzel együtt elégedett volt játékosai teljesítményével, és kiemelte, hogy a sérülések miatt sokan nem a megszokott posztjukon szerepeltek.


"Nehéz lesz kivívni a továbbjutást, de nem lehetetlen. Nyernünk kell a Debrecen ellen, és meglátjuk, mi történik a Fiorentina és a Lyon meccsén. Már mutattunk be csodákat korábban is, és most is erre lesz szükség" - mondta a spanyol menedzser. Ha a firenzeiek legyőzik a Lyont november 24-én, akkor a Liverpool esélyei végleg elszállnak, míg egy döntetlen esetén az angol együttesnek az utolsó körben hazai pályán három góllal kell vernie az olaszokat.

Benítez nem érzi úgy, hogy állása veszélyben lenne, és azt mondta, nem ezzel, hanem a következő meccsel foglalkozik.



A Lyon edzője, Claude Puel örült annak, hogy csapata bejutott a nyolcaddöntőbe, és megígérte, hogy a fair play jegyében a Fiorentina ellen is legjobb összeállításban, győzelemre törően fognak játszani, ezzel elejét véve a találgatásoknak.

"A Liverpoolnak nem kell félnie. Győzni akarunk, így a sorsuk az ő kezükben marad" - emelte ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×