eur:
385.47
usd:
354.29
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia

Herczeg: Dörzsöltebbnek kell lenni a BL-ben

Ha agresszívebben játszanak a debreceni játékosok az első félidőben, akkor elkerülhetőek lettek volna a firenzei gólok - mondta az InfoRádiónak a Debrecen klubmenedzsere, miután csapata 4-3-ra kikapott a Fiorentinától a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. Herczeg András hozzátette: a folytatásban a pontszerzéshez határozottabb játékra van szükség.

Ha valaki a mérkőzés előtt azt mondja, hogy rúgunk három gólt és ez nem lesz elég a pontszerzéshez, akkor azt nem hiszem el - mondta az InfoRádiónak a DVSC labdarúgó-csapatának klubmenedzsere a Fiorentinától elszenvedett 4-3-as vereség után.

Herczeg András kiemelte: a játékosok próbálják felvenni a BL ritmusát, de ez még mindig nem sikerült teljesen, ennek köszönhető a négy kapott gól. A tréner szerint ha agresszívebbek játszanak és több párharcot nyernek az első 20 percben, akkor elkerülik a firenzei gólokat.

A Loki edzője úgy vélekedett, a szünet után már agresszívabbak voltak, jobban felvállalták a támadásokat. Sajnálja, hogy nem sikerült hamarabb berúgni a harmadik gólt, mert akkor talán a pontszerzés is összejött volna.

Dörzsöltebbeknek és határozottabbnak kell lenni, és nem lehet ilyen hibákat elkövetni, mert azt az ellenfelek pillanatok alatt megbüntetik - tette hozzá.

"Ez egy olyan találkozó volt, amely után nem kell szégyenkeznünk. Az maradt nekünk, hogy a Fiorentinának gratuláljunk. Sokat lehet tanulni az ilyen mérkőzésekből, remélem, nem követjük el a jövőben azokat a hibákat, amelyeket ezen a találkozón vétettünk" - mondta Herczeg András.


Cesare Prandelli, a Fiorentina vezetőedzője gratulált a Debrecennek, hiszen 4-2 után sem adták fel, Olaszországban ilyen állásnál gyakran összeesik az a csapat, amely hasonló arányban vesztésre áll. Az olasz tréner azt mondta: két olyan csapatot látott a pályán, amely győzni akart. "Kiszolgáltuk a közönséget."

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Még operálják Robert Ficót – ennyit tudni a merényletről

Még operálják Robert Ficót – ennyit tudni a merényletről

Életveszélyes haslövése miatt műtik a szlovák miniszterelnököt Besztercebányán, egyelőre nincs hivatalos tájékoztatás az állapoitáról.

Boris Pistoriusnál betelt a pohár: saját kormányára támadt a miniszter

Elfogyott a türelme Boris Pistoriusnak a költségvetési megtakarításokkal kapcsolatos, immár maratoni vitában. Ráadásul ennek egy koalíciós reggelin adott hangot, amelyet az általa vezetett minisztériumban tartottak több társminisztérium képviselőinek részvételével. Értesülések szerint a reggeli kellős közepén a miniszter olyan kijelentésre ragadtatta magát, amit többen akár félre is értelmezhettek volna.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
Új atomfegyvert állított szolgálatba Oroszország, részben kiűzték az ukrán erők az oroszokat Vovcsanszkból - Háborús híreink szerdán

Új atomfegyvert állított szolgálatba Oroszország, részben kiűzték az ukrán erők az oroszokat Vovcsanszkból - Háborús híreink szerdán

Az orosz fegyveres erők szolgálatba állították a nukleáris töltet hordozására is alkalmas Bulava interkontinentális ballisztikus rakétát. Miközben tovább folynak a harcok Harkiv megye Oroszországgal határos területein, az ukrán hírszerzés attól tart, hogy Szumi régió ellen is támadás indulhat. Az ukrán vezérkar szerdai jelentése szerint csapataiknak részben sikerült kiszorítaniuk az orosz erőket Vovcsanszkból. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×