eur:
385.94
usd:
354.7
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia

Mély gödörben a Liverpool, kikapott a címvédő is

A Lyon hátrányból fordítva 2-1-re nyert a Liverpool otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében. Botlott a címvédő Barcelona, és nem tudott nyerni az Inter és az Arsenal sem.

A Debrecen csoportjában a meglehetősen tartalékos Liverpool kapitányát, Steven Gerrardot is elveszítette az első félidőben, de Benajun révén mégis előnybe került a Lyon ellen.

Hiába játszott jól a Benítez-csapat, a szünet után fordított a francia együttes, a gólokat Gonalons és Delgado szerezte. A Vörösök sorozatban négy meccsüket veszítették el, ez legutóbb 22 éve fordult elő a klub történetében. A Lyon továbbra is száz százalékos, a Liverpool 3 ponttal a harmadik, és nehéz helyzetben van.

Az F csoportban mindkét sztárcsapatot megtréfáltál a keleti riválisok. A címvédő Barcelona a 2. percben hátrányba került az orosz bajnok ellen, és bár Ibrahimovic egyenlített, a török Karadeniz újra vezetéshez juttatta a Rubin Kazanyt, amely az előnyt ezúttal meg is tartotta

Az Inter is gyorsan 0-1-et láthatott az eredményjelzőn a Dinamo Kijev ellen, de Sztankovics egalizált. Az ukrán együttes Lucio öngóljával ismét előnyhöz jutött, majd a második játékrészben Samuel mentett pontot a milánói alakulatnak. Ez a Mourinho-csapat második döntetlenje a BL-ben idén.

A Sevilla idegenben is magabiztosan nyert, így hibátlan mérleggel, 9 ponttak vezeti a G csoportot. A másik meccsen a román bajnok Unirea meglepetésre fölényesen nyert a Rangers otthonában. A skót együttes meglehetősen szerencsétlen meccsen van túl: büntetőt is kihagytak, míg két glasgow-i öngólt szerzett.

Az Arsenal sokáig vezetett Fabregas találatával, de az utolsó percben az Alkmaar egyenlített Mendes révén. Az Olympiakosz hátrányból fordítva győzött Bölöni László csapata, a Standard ellen.

Eredmények:
E csoport:
Debrecen-Fiorentina 3-4
Liverpool-Olympique Lyon 1-2
F csoport:
Barcelona-Rubin Kazany 1-2
Internazionale-Dinamo Kijev 2-2
G csoport:
Glasgow Rangers-Unirea Urziceni 1-4
Stuttgart-Sevilla 1-3
H csoport:
AZ Alkmaar-Arsenal 1-1
Olympiakosz Pireusz-Standard Liege 2-1

Címlapról ajánljuk
Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Robert Fico többórás műtéten esett át, miután egy merénylő többször rálőtt és életveszélyesen megsebesítette.

Angela Merkel nem kapott meghívót a CDU-kongresszusra, de a Zöldeknél beszédet is mondott

Nagy visszhangot váltott ki, hogy Angela Merkel szinte főszereplője volt egy zöldpárti politikus búcsúztatójának. A szóban forgó politikus az a Jürgen Trittin volt, aki a tizenhat évig tartó Merkel-érában tekintélyes ellenzéki képviselőként mindvégig az akkori kancellár korrekt és sokak által tisztelt ellenfele volt. Ezért talán nem is véletlen, hogy a búcsúztatóra meghívták Angela Merkelt, aki meg is lepte vendéglátót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×