eur:
385.49
usd:
354.81
bux:
68163.61
2024. május 21. kedd Konstantin

Sarkazós csodagólok és "szokásos" Ronaldo-dupla - BL-videók

Nem váltják le Leonardót, a Milan vezetőedzőjét a Zürichtől elszenvedett vereség után. A brazil vezetőedző elismerte, csapatából hiányzik a magabiztosság. A labdarúgó BL szerdai játéknapján ismét remekelt a Real Madrid és Cristiano Ronaldo, a Bayern München hosszú időre elveszítette Arjen Robbent, a két angol sztárcsapat pedig nehézkesen győzött.

A Bajnokok Ligája második fordulójának szerdai játéknapján a legnagyobb meglepetést a Zürich szolgáltatta, amely a Milan otthonában győzött 1-0-ra. A piros-feketék tavaly az UEFA-kupában oda-vissza verték a svájciakat, a BL-ben azonban a Zürich vissza tudott vágni, és Hannu Tihinen csodaszép sarkazós góljával nyert.


A meccsen mindkét együttesnek bőven volt helyzete, a Milan kapujában ismét bravúrokat mutatott be Storari, a hazaiak pedig az utolsó percekben egyenlíthettek volna, de Gianluca Zambrotta lövése a kapufáról vágódott ki.

A Milan a bajnokságban is rosszul szerepel, a 11. helyen áll, és az újabb pofont a szurkolók dühösen fogadták, ám Adriano Galliani ügyvezető a meccs után bizalmáról biztosította a vezetőedzőt, Leonardót. A brazil tréner nem keresett kifogásokat a vereség után, de azt elismerte, csapatából hiányzik a magabiztosság. A Milan a következő két meccset a Real Madrid játssza a BL-ben.

Ronaldo megállíthatatlan

A királyi gárda továbbra is bombaformában játszik, ami nagyrészt Cristiano Ronaldónak köszönhető. A portugál aranylabdás második BL-meccsén is két gólt szerzett, így már kilencnél tart hét találkozón. Ronaldo egy büntetőt is kiharcolt, amelyet Kaká értékesített, így a Real 3-0-ra győzte le a Marseille-t.

Manuel Pellegrini vezetőedző szerint a madridiak még fejlődni fognak, míg a Bernabeu stadion korábbi kedvence, az OM-et erősítő Fernando Morientes arról beszélt, hogy a Real 10 perc alatt elintézte a meccset, hiába teljesített jól a francia alakulat az első félidőben.


Robben kidőlt

A játéknap rangadóján, a Bayern-Juventus meccsen nem született gól. Az első félidőben a müncheniek játszottak veszélyesebben, majd a szünet után a vendégeknek volt több helyzetük, így a döntetlen igazságosnak mondható.
A szünetben le kellett cserélni Arjen Robbent térdsérülése miatt, és Louis van Gaal vezetőedző attól tart, hosszú ideig kell nélkülöznie a holland szélsőt, aki kezdett jól összeszokni Franck Riberyvel. A holland tréner szerint az idény eddigi legjobb játékát produkálták az első félidőben, csak a gól hiányzott. Az együttes védője, Daniel Van Buyten azt mondta, csalódottak az eredmény miatt, mert uralták a meccset, amit meg kellett volna nyerniük.



A Juventus részéről több volt az elégedett hang, Alessio Secco sportigazgató szerint Münchenből egy ponttal hazatérni jó eredménynek számít, és elégedetten nyilatkozott Ciro Ferrara vezetőedző is.

A fiatalos Giggs vezette az MU-t

A tavalyi döntős Manchester United hátrányból fordított a Wolfsburg ellen egy megpattanó lövésnek és egy bombagólnak köszönhetően. Az egyenlítő találatot Ryan Giggs szerezte, a walesi játékosnak ez volt a 150. gólja manchesteri mezben. A meccs után Sir Alex Ferguson azt mondta, még mindig lenyűgözi a 35 éves játékos teljesítménye, aki fiatalos produkciót nyújt.



A Kassai Viktor vezette meccsen a 20. percben le kellett cserélni Michael Owent, aki ágyéksérülés miatt három hétig nem játszhat.

Változást vár Ancelotti

A Chelsea Cipruson győzött, bár Nicolas Anelka gólján kívül sok mindennel nem lehet elégedett Carlo Ancelotti. A Kékek ezúttal sem brillíroztak, játékuk akadozott, így nem véletlen, hogy az olasz tréner azt mondta, változást vár játékosaitól. "Nem vagyok mérges, egyszerűen csak azt várom, hogy a csapat jobban játsszon. A Liverpool ellen biztos, hogy jobb teljesítményt nyújtunk majd" - mondta Ancelotti.



A Porto a hajrában darálta be az Atlético Madridot, A két gól közül az első volt különösen látványos: Hulk passza után falcao sarokkal húzta be a labdát - úgy, ahogy Rabah Madzser az 1987-es BEK-döntőben.



A sikerrel a portugálok fontos lépést tettek a továbbjutás felé, az Atlético pedig a bajnokság mellett a BL-ben is nyeretlen még idén.

Címlapról ajánljuk
A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×