eur:
388.42
usd:
360.88
bux:
68730.96
2024. május 7. kedd Gizella

A Debrecen három leendő BL-ellenfele az olasz válogatott keretében

Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a keretét a közelgő, a grúzok, majd a bolgárok elleni világbajnoki selejtezőkre. A névsorban három olyan futballista neve szerepel, aki a Debrecen ellen BL-mérkőzést játszhat ősszel.

Közülük az egyik a világbajnok Fabio Grosso, az Olympique Lyon játékos, aki állítólag még mindig tárgyal ügynöke révén a Juventusszal az átigazolásáról, de egyelőre a francia klub tagja.

A másik Alberto Gilardino, a Fiorentina csatára, egyike a keret kilenc világbajnokának. A harmadik az ugyancsak a Fiorentinát erősítő Marco Marchionni, akinek meghívása még az olasz sajtót is meglepte.

A szélső egyébként a nyáron a Juventustól került Firenzébe, némi készpénz mellett Felipe Melóért cserébe.

Az olasz keret
Kapusok: Gianluigi Buffon (Juventus), Morgan De Sanctis (Napoli), Federico Marchetti (Cagliari)

Védők: Fabio Cannavaro (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Domenico Criscito (Genoa), Fabio Grosso (Lyon), Nicola Legrottaglie (Juventus), Davide Santon (Inter), Gianluca Zambrotta (Milan).

Középpályások: Mauro German Camoranesi (Juventus), Gaetano D'Agostino (Udinese), Daniele De Rossi (Roma), Marco Marchionni (Fiorentina), Claudio Marchisio (Juventus), Angelo Palombo (Sampdoria), Simone Pepe (Udinese), Andrea Pirlo (Milan)

Csatárok: Antonio Di Natale (Udinese), Alberto Gilardino (Fiorentina), Vincenzo Iaquinta (Juventus), Fabio Quagliarella (Napoli), Giuseppe Rossi (Villarreal)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×