eur:
392.92
usd:
366.44
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Újabb világsztár igazolt a Real Madridba

Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint újabb világklasszist igazolt a Real Madrid támadószekciója megerősítésére.

A Marca és az AS szerint Karim Benzema már a királyi klub játékosának tekinthető. A 22 éves francia válogatott labdarúgó 35 millió euróért vált klubot.

Az Olympique Lyon játékosa 2008-ban a francia Ligue 1 gólkirálya volt, szerződése 2013-ig élt az utóbbi évek meghatározó francia klubjánál.

Benzema a francia U17-es válogatott tagjanként 2004-ben Eb-t nyert, egyebek mellett Samir Nasrival és Hatem Ben Arfával. A válogatottban 2007 óta szerepel a 186 centiméteres csatár.

Benzema az alig egy hónapja hivatalba lépett Florentino Pérez negyedik sztárigazolása. Az első héten az újelnök megvette 67,5 millió eurót Ricardo Kakát a Milantól, nem sokkal később pedig 94 millióért a Manchester Unitedtól a portugál válogatott üdvöskéjét, Cristiano Ronaldót. A múlt héten a Real Madrid játékosa lett 15 millió euróért a Valencia klasszis középső védője, Raúl Albiol is.

Madridban egyébként kedden mutatták be 50 ezer néző jelenlétében Ricardo Kakát. A brazil játékossal készített interjút itt olvashatják el.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×