eur:
400.87
usd:
367.48
bux:
74428.1
2024. október 15. kedd Teréz

Bemutatták Kakát a Bernabéuban

A Real Madrid pompázatos ceremónia közepette "bemutatta" a szurkolóknak a klub egyik nyári igazolását, a brazil Ricardo Izecson dos Santos Leitét, azaz Kakát.

Érkezésének hírére a napokban már kétezer, a nevével ellátott mezt adtak el a Bernabéu Stadion áruházában, azzal a kitétellel, hogy ha kiderül, melyik számot viseli majd a brazil, a bolt dolgozói térítés nélkül "felszámozzák" a mezt. Most már tudjuk: a nyolcas kerül majd a neve alá. (Az előző idényben az argentin Fernando Gago viselte a nyolcas számú mezt.)

Olasz operamuzsika, fények, s művészi videó fogadta a játékost, majd megérkezett a klub tiszteletbeli elnöke, Alfrédo Di Stéfano, és maga az elnök, Florentino Pérez is. Pérez hívta a pódiumra új játékosát, a következő mondattal: "Légy üdvözölve az új otthonodban, a Santiago Bernabéu Stadionban, Ricardo Izecson dos Santos Leite, vagy ahogy jobban ismerik, Kaká!"

A brazil is tartott egy rövid beszédet ("Köszönöm, elnök úr, jó estét, madridisták! Nagyon különleges számomra ez a pillanat, boldog vagyok, hogy a Real Madridban folytathatom a pályafutásomat. Semmi sem fogható a klub történetéhez."), majd megnézhetett egy újabb videót, pályafutása legszebb pillanataival.

Utána megkapta az új nyolcas mezét, majd körbesétált a tribünök előtt, az éljenző tömegnek integetve.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
Új csúcson az S&P, mindig index emelkedni tudott

Új csúcson az S&P, mindig index emelkedni tudott

Főként pozitív mozgásokat hozott a hétfő reggel Ázsiában, miután a piaci szereplők továbbra is meglehetősen bizonytalanok a kínai gazdaságélénkítő csomag részleteivel kapcsolatban, emellett ráadásul a deflációs félelmek is nőni kezdtek az országban a friss inflációs adatok láttán, ennek következtében pedig eséssel kezdi a hetet az olajár. Európában a tőzsdék a nap végére már pozitív képet mutattak. Gazdasági események szempontjából kimondottan eseménytelenül indult a hét. Amerikában Colombus-nap mellett is rekordon zárt az S&P500, de a többi főbb index is emelkedéssel kezdte a hetet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×