eur:
385.97
usd:
354.62
bux:
68673.84
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes

Tart még a van Basten-átok - videókkal

Mindkét holland együttes, az Ajax és a Twente is idegenben győzött a labdarúgó UEFA-kupában, a legjobb 32 között rendezett első mérkőzésen.

Firenzében tovább tart a Marco van Basten-átok: a holland korábban a Milan játékosaként egyszer sem kapott ki a Fiorentina otthonában, csütörtök este pedig az Ajax edzőjeként is győzelmet ünnepelhetett a toszkán városban.

A hazaiaknak volt több helyzetük, a meccs elején Mutu be is vette az amszterdamiak kapuját, de a gólt nem adták meg. A 60. percben némi meglepetésre előnybe került az Ajax: Kennedy Bakircioglü bombázott a hálóba, és a holland együttes meg is tartotta vezetését.


A másik holland csapat, a Twente a Marseille vendégeként győzött, és tett nagy lépést a továbbjutás felé. A találkozó előtt a szurkolók összeverekedtek, és végül öt embert vettek őrizetbe.



A tartalékos Tottenham a Sahtar Donyeck vendégeként kapott ki 2-0-ra. Harry Redknapp menedzser már többször kijelentette: a bajnokság számára fontosabb a nemzetközi kupaszereplésnél, ezt igazolta a csütörtöki kezdőcsapat összeállítása során, ugyanis igazi csatár nélkül küldte ki együttesét. A londoniak sokáig jól tartották magukat, de a hajrában az ukrán csapat kétszer is betalált. Előbb Szeleznyov fejelt a hálóba Gomes hibája után, majd Jadson vette be a kaput.

A játáknap valamennyi gólját megnézheti, ha ide kattint.


Címlapról ajánljuk
Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Vége az operációnak: mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Robert Fico többórás műtéten esett át, miután egy merénylő többször rálőtt és életveszélyesen megsebesítette.

Angela Merkel nem kapott meghívót a CDU-kongresszusra, de a Zöldeknél beszédet is mondott

Nagy visszhangot váltott ki, hogy Angela Merkel szinte főszereplője volt egy zöldpárti politikus búcsúztatójának. A szóban forgó politikus az a Jürgen Trittin volt, aki a tizenhat évig tartó Merkel-érában tekintélyes ellenzéki képviselőként mindvégig az akkori kancellár korrekt és sokak által tisztelt ellenfele volt. Ezért talán nem is véletlen, hogy a búcsúztatóra meghívták Angela Merkelt, aki meg is lepte vendéglátót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×