eur:
389.58
usd:
363.43
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Drogba-Robinho csere a láthatáron?

A Manchester City vezetősége nem adja fel, hogy megerősítse a csapatot, és újabb sztárt, Didier Drogbát, a Chelsea támadóját próbálja megszerezni. Az is elképzelhető, hogy a két klub elcseréli az elefántcsontparti csatárt Robinhóra.

Didier Drogba a Manchester City legújabb kiszemeltje, és a dúsgazdag arab tulajdonosok kezében lévő egyesület megkereste a Chelsea-t, hogy nevezze meg, mennyi pénzért hajlandó megválni a támadótól.

A manchesteri klub figyelme azután fordult az elefántcsontparti csatár felé, hogy a Blackburn újból visszautasította a Roque Santa Cruzért tett ajánlatot, márpedig a City vezetői mindenképpen újabb támadót akarnak igazolni.

Didier Drogba kegyvesztetté vált a Chelsea-nél a Manchester Unitedtől elszenvedett vereség után, Luiz Felipe Scolari menedzser a legutóbbi két találkozón a keretbe sem nevezte. A brazil edző legutóbb azt mondta, elképzelhető, hogy a szombati, Ipswich elleni kupameccsen ismét számít Drogbára.

A 31 éves csatárért a City mellett volt klubja, a Marseille is bejelentkezett, de a manchesteriek pozícióját javítja, hogy az üzletbe bevonhatják Robinhót is.

A brazil támadót a nyári átigazolási időszak utolsó óráiban szerezte meg a Manchester City a Chelsea orra elől 32,5 millió fontért. Robinho azonban nem érzi jól magát a klubnál, kedden Mark Hughes menedzsert is magára haragította, mivel a tudta nélkül hagyta el a csapat edzőtáborát.

"Amikor megjön, leülünk beszélgetni. Átvert bennünket, el kell számolnia a tetteivel. Végleges döntést csak ez után hozunk" - mondta az edző.

A Chelsea-nek pedig szüksége van egy támadóra, miután Joe Cole a teljes idényre kidőlt sérülés miatt, és Scolari szívesen tudná honfitársát a csapatban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×