eur:
396.78
usd:
355.53
bux:
74510.83
2024. szeptember 30. hétfő Jeromos

"A Ferrarinak megvan az új első számú versenyzője"

Felipe Massa győzelmével végződött a vasárnapi Forma-1-es Európa Nagydíj. A nemzetközi sajtó a brazil pilótát magasztalja, míg Kimi Räikönnent katasztrofálisnak tartják.

"Massa dicsőséges napja, Massa Ferrarija, Massa fordulata: most már ő Hamilton legfőbb ellenfele. A Ferrarinak döntést kell hoznia: Massa vagy Räikkönen?" - írja az olasz La Gazzetta dello Sport.

A Tuttosport így ír: "Micsoda győzelem, Massa az egész versenyt uralta. Mélypont Kimi számára."

A Corriere dello Sport szerint Massa személyében "a Ferrarinak megvan az új első számú versenyzője."

A Corriere della Sera egyszerűen a "hibátlan" jelzővel illeti a brazil pilótát, míg a La Repubblica szerint "Kimi végképp elbizonytalanodott." A Libertá cikke kiemeli: "Szuper-Felipe lett végül az első számú a Ferrarinál? Massa győzött, Ra:ikkönen katasztrofális volt."

A brit The Sun szerint "Lewis Hamiltont a Forma-1 szuperhőseként ünnepelték. Nyaki görcsei kezelésére még injekciót is kapott, de ő nem törődött a fájdalommal és másodikként ért célba."

A The Daily Mail kiemeli: "a mesteri Massa tiszteletet parancsoló győzelemmel tért vissza a világbajnoki címért folytatott harcba."

The Daily Telegraph úgy véli, a "ferraris Massának elégtétel volt az Európa Nagydíjon aratott győzelme, a három héttel ezelőtti, magyarországi fiaskó után."

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). Az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×