eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Scolari: még ötven év, és a Chelsea lesz a világ legjobbja

Valósággal sokkolta a Chelsea rajongóit a klub új menedzsere, a Big Philnek becézett Luiz Felipe Scolari, amikor kijelentette: még ötven évbe beletelhet, mire sikerül elütniük a Manchester Unitedet a világ első számú focicsapatának címétől.

Scolari kijelentésével nevetségessé tette Peter Kenyont, a csapat ügyvezető igazgatóját, aki azzal dicsekedett, hogy a Kékek a világ legjobb csapata lesznek hat éven belül.

A brazil edző azt is világossá tette, hogy hiába Roman Abramovics feneketlen pénztárcája, a Chelsea még mindig nyeretlen kétéves az olyan óriásokhoz képest, mint a MU és a Real Madrid.

"A Chelsea talán 20 vagy 50 év múlva éri el ezt a szintet, de folyamatosan törünk előre. Korábban csak a Real, a Barcelona, a Manchester és a Milan volt igazán nagy csapat, de hamarosan mi is beleszólunk a versenybe. Történelmet azonban nem lehet írni 1-2, de még tíz év alatt sem" - nyilatkozta Big Phil.

Scolari meglepetését fejezte ki amiatt is, hogy milyen népszerűtlen a Chelsea Angliában, miközben Kínában, Malajziában és Oroszországban valóságos istenekként fogadták a játékosokat. "Azt akarom elérni, hogy a Chelseat a világon mindenhol imádják" - jelentette ki az edző.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 08:53
×
×
×
×