eur:
389.27
usd:
361.94
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

Vége a Ronaldo sagának - egy évig marad még Manchesterben

Befejeződött a Cristiano Ronaldo átigazolása körüli cirkusz, a portugál játékos marad a Manchester Unitednél - közölte a klub menedzsere, Sir Alex Ferguson. A Real Madrid is jelezte: Rafael van der Vaart leigazolásával vége a Ronaldo utáni hajszának.

A portugál válogatott és a MU csillaga ugyan többször is kijelentette a nyáron, hogy feltett szándéka a Real Madridba igazolni, erre valószínűleg egy évet várnia kell - akkor esetleg Sir Alex Ferguson rábólint a távozására.

"Az ügyet lezártuk, Ronaldo a Manchester United játékosa, és pont. És higgyenek nekem: itt is fog játszani" - közölte a menedzser a Sky Sports Newsnak adott interjúban.

Távozott viszont Ronaldo honfitársa, Carlos Queiroz, aki a válogatott irányítását vette át. Így most a legérdekesebb téma az a klub háza táján, hogy kit választ maga mellé a kispadra Sir Alex, akiről azt hitték, hogy éppen Queiroz követi majd, ha egyszer nyugdíjba vonul.

Ferguson egyelőre nem tudott beszámolni arról, kit választ. Reményei szerint szeptember végére meglesz Queiroz utódja. "Nehéz egy jó szakembert pótolni" - hangsúlyozta Ferguson.

Címlapról ajánljuk
PSG–Borussia Dortmund 0-0

BL élőben
PSG–Borussia Dortmund 0-0

A Paris Saint-Germain egygólos hátrányból kezdve próbálja meg kiejteni a Borussia Dortmundot a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. Pályaválasztóként 2015 októbere óta a PSG csak a Bayern München ellen maradt a BL-ben szerzett gól nélkül.

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×