eur:
390.16
usd:
364.17
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Mourinho lehet az új angol kapitány

A brit lapok már kész tényként kezelik, hogy Jose Mourinho lesz az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

"Olyan emberre van szükségünk, aki hozzá van szokva a legrangosabb eseményekhez, tud bánni az extraklasszisokkal és óriási nemzetközi rutinja van" - mondta Brian Barwick, az angol szövetség (FA) ügyvezetője a Daily Expressnek.

Az FA egyik, magát megnevezni nem kívánó tisztségviselője ehhez csak annyit fűzött hozzá: "Egyértelmű, hogy Barwick Mourinhóról beszélt."

A The Sun már azt is tudni véli, hogy a Chelsea-t három évig irányító portugál szakember fizetése évi kilencmillió euró lesz.

A FA egy másik illetékese erre így reagált: "Lesz pénz arra, hogy megfizessük az ideális szakembert."

Mourinho a Chelsea-vel két Premier League-, két Ligakupa- és egy FA Kupa-címet szerzett, miután 2004-ben, a Portóval elért Bajnokok Ligája-diadal után leült a londoni klub kispadjára, amelyről szeptemberben állt fel.

Steve McClarent a múlt héten, a Horvátországtól elszenvedett hazai vereséget követően bocsátotta el az FA, miután eldőlt, hogy Anglia nem jut ki a jövő évi osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságra.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×