eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Kaká: Ronaldinho már nem érinthetetlen

Az AC Milan brazil játékmestere, Kaká szerint honfitársa, Ronaldinho már nem számít érinthetetlennek a Barcelonánál, vagyis a katalánok megválhatnak tőle.

Ronaldinhót már régóta csábítja a BL-címvédő olasz alakulat elnöke, Silvio Berlusconi, ám eddig a Barcelona vezetői hallani sem akartak az üzletről.

Kaká úgy véli, új csapat alakulhat Barcelonában, amelynek már nem Ronaldinho, hanem a fiatalok, Lionel Messi, Giovani dos Santos és Bojan Krkic lehetnek a kulcsemberei, így könnyebb lehet megszerezni a brazil játékost.

"Két éve a Barcelona nem is gondolhatott Ronaldinho eladására, ám most már ő sem érinthetetlen" - mondta a 25 éves Milan-futballista.

A Milan mellett a Chelsea is élénken érdeklődött Ronaldinho iránt, és Roman Abramovics sem sajnálta volna a pénzt a brazil ászért, ám a katalánok nem engedték el az aranylabdás futballistát.

A Milan elnökével ellentétben a csapat edzője, Carlo Ancelotti nem ragaszkodik Ronaldinho megszerzéséhez, mert úgy véli, a januárban már bevethető Pato jobb játékos, és a 18 éves brazillal a piros-feketét visszatérhetnek a kétcsatáros taktikához.

Közben a katalán sportnapilap, a Sport arról írt, hogy a Barcelona vezetői éppen Kakát figyelik, és vele kívánják helyettesíteni Ronaldinhót, ha valóban megválnak tőle.

A lap szerint a katalán klub vezetői egy Ronaldinhóhoz hasonló játékmestert keresnek, márpedig ennek a kritériumnak leginkább a másik brazil, Kaká felel meg.

Az Aranylabda legfőbb várományosának tartott Milan-játékost korábban a Real Madrid akarta leigazolni. Kaká néhány napja azt mondta, elhagyhatja Olaszországot, ha az erőszakos cselekmények folytatódnak a pályák körnényén.

Címlapról ajánljuk
Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Hamarosan örökké élhetünk?

Hamarosan örökké élhetünk?

Egy furcsa és stagnáló társadalomhoz vezetne, ha az emberek még 120 évesen is élnének – véli Venki Ramakrishnan, Nobel-díjas molekuláris biológus. A „Miért halunk meg: Az öregedés új tudománya és a halhatatlanság keresése” című könyv szerzője szerint ráadásul irreális elképzelése az, hogy halálunkig megmaradnak szellemi képességeink. Ezért is int óvatosságra a biológiai törvényekkel dacoló öregedéskutatásokkal kapcsolatban, amelyekből egyre több indul, és nemcsak a technológiai fejlődés adta lehetőségek miatt. Azért is, mert a világ legnagyobb részén egyre nő a várható élettartam, aminek egészen a gazdasági és társadalmi következményei lesznek. Nem a lehető leghosszabb élet tehát a legfontosabb célja ezeknek a kutatásoknak, hanem lehető leghosszabb viszonylagos egészségben eltöltött élet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 17:15
×
×
×
×