eur:
396.96
usd:
355.96
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

"Undorító volt a Chelsea menedzserváltása"

Undorítónak és tiszteletlennek nevezte a Chelsea szakmai vezetésében történt váltást Eyal Berkovic, a West Ham United korábbi játékosa. A volt izraeli válogatott labdarúgót egyébként éppen a José Mourinhót a kispadon váltó Avram Grant távolította el a nemzeti csapatból.

Szokatlan kirohanásban ítélte el a Chelsea menedzserváltását Eyal Berkovic. Az angol West Ham United volt játékosa szerint megbocsáthatatlan, ahogy a londoni klub megszabadult korábbi szakvezetőjétől, a portugál José Mourinhótól.

"Undorítónak és tiszteletlennek tartom azt a módot, ahogyan a Chelsea Grantnek adta a posztot. Ez egy olyan történet, aminek már az elejétől tudni lehetett a végét" - jelentette ki az izraeli válogatott volt labdarúgója, akit egyébként éppen Avram Grant távolított el a nemzeti csapattól.

"A klub és Avram aláásta minden idők legnagyobb Chelsea-edzőjének működését, azét az emberét, akit minden Chelsea-rajongó az őrületig imádott és aki valószínűleg a világfutball jelenleg legkarizmatikusabb alakja" - tette hozzá Eyal Berkovic.

"Mindannyian tudjuk, kicsoda Avram Grant. Néha önzőnek kell lenned. Grant, te megtetted. Nem kell ahhoz nagy menedzsernek lenni, hogy valaki sikeres legyen egy Chelsea-szintű csapattal" - mondta a West Ham United volt játékosa.

"Megvan a pénzed, a jó játékosaid, minden, amit akarsz. Csupán nagyon jó pszichológusnak kell lenned és ebben te nagyon jó vagy" - tette hozzá Eyal Berkovic, aki szerint Avram Grant sikeres lesz a Chelsea-vel, ám soha nem fogják neki elfelejteni, hogy ő volt az, aki félrelökte José Mourinhót.

A 35 éves korábbi izraeli válogatott labdarúgó azt mondja: megérti a Chelsea játékosait, hiszen nem normális dolog egyik pillanatról a másikra olyan edzővel dolgozni, akiről tudják, hogy a klubtulajdonos Roman Abramovics barátja, aki ráadásul a világ egyik legjobb szakvezetőjét váltja.

"Ezt legkevésbé sem lehet profi cselekedetnek nevezni és igazán nehéz megérteni. Úgy vélem, Frank Lampard, Didier Drogba és John Terry mosta azt kérdezik maguktól: 'Kicsoda ez az Avram?'. De hé, Mr. Grant - megcsináltad. Jó neked!" - fejezte be Eyal Berkovic.

Címlapról ajánljuk

„Volt, amikor eltúloztuk a Covid-fenyegetést”

Eltúloztuk a Covid-fenyegetést – erről beszélt Anglia tiszti főorvosa a Nagy-Britanniában máig folyó pandémiavizsgálat során. Az ajánlások miatt szerinte például szívbetegek nem mentek kórházba.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×