eur:
395.98
usd:
359.46
bux:
0
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

A sztáredző minden kívánságát teljesítik

Bármit kívánhat Rafael Benítez, a Liverpool menedzsere, a klub amerikai tulajdonosai megpróbálják teljesíteni. George Gillett és Tom Hicks teljes támogatásáról biztosította a spanyol trénert a liverpooli keret jelentős átalakításában, és készek finanszírozni a gárda megerősítését.

Óriási mértékű vérfrissítésre készül Rafael Benítez, az idei BL-döntős Liverpool menedzsere, és terveit a két amerikai tulajdonos látatlanban is támogatja.

"Ha Rafa azt mondja, hogy meg akar venni bárkit, mi támogatjuk ebben" - közölte George Gillett, az egyik tulajdonos. Hozzátette: a spanyol edzőn múlik, hogy kit szeretne a csapathoz csábítani.

A keret átalakítására azért van szükség, mert az angol Szuperkupán kívül nem nyertek semmit ebben az évben a Vörösök. A BL-ben eljutottak a fináléig, de kikaptak a Milantól, míg a bajnokságban a harmadik helyen végeztek, óriási hátránnyal az első Manchester United mögött.

A holland Bolo Zenden távozhat, míg a chilei Mark Gonzalez a spanyol Betis együtteséhez kerülhet. Mellettük kétséges még Harry Kewell és Craig Bellamy jövője is, míg a 2005-ös BL-döntő hőse, Jerzy Dudek és a liverpooli legenda, Robbie Fowler biztosan távozik az Anfield Roadról.

Benítez szíve szerint azonnal hozzákezdene az átalakításhoz. "A szurkolóink bölcsek, és tudják, hogy változtatnunk és javulnunk kell, de meg kell érteniük, hogy ez a megfelelő pillanat a cselekvésre. Miért várnánk és beszélnénk?" - vélekedett a Liverpool három éve vezető spanyol szakember.

"Erősödnünk kell, és minőséget hozni a csapathoz. Érdekes nyár vár ránk" - összegzett a csapatkapitány, Steven Gerrard, aki szintén az átalakítás híve.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Antony Blinken amerikai és David Lammy brit külügyminiszter Kijevben tett látogatást szerdán, ahol találkoztak Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel. A találkozó egyik legfőbb kérdése az volt, lehetővé teszi-e a két ország Ukrajnának, hogy az általuk átadott rakétákkal csapást mérjenek mélyen orosz területekre. Bár a jóváhagyást hivatalosan egyelőre nem kapta meg Kijev, brit kormányzati források szerint Londonban erről már megszületett a döntés, és Joe Biden amerikai elnökön is egyre nagyobb a nyomás, hogy megadja az engedélyt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×