eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A Chelsea is hajt az argentin szupersztárra

A Real Madrid mellett a Chelsea is élénken érdeklődik az argentin Carlos Tévez iránt. Az argentin csatár jövőjét várhatóan az határozza meg, mekkora összeget mer érte kérni a játékjogával rendelkező cég.

A Real Madrid nagy riválist kapott a Carlos Tévez megszerzéséért folyó harcban, ugyanis a friss FA-kupa győztes, a Chelsea is szívesen látná soraiban a jelenleg a West Ham Unitedhez tartozó argentint.

Bonyolítja az esetleges átigazolást, hogy a futballista sorsáról ráadásul nem is saját maga dönt, hiszen játékjogával nem valamelyik klub, esetleg ő maga rendelkezik, hanem egy cég.

Kia Joorabchian, az ördöngösen cselező sztárfutballista képviselője még nem találkozott a West Ham vezetőivel, hogy tájékoztassa őket szándékaikról, de a tárgyalás várhatóan még ezen a héten megtörténhet.

Ideje nagyágyúhoz igazolni

A jelenlegi helyzet szerint csak abban az esetben maradhatna az Upton Parkban Tévez, ha egyik érdeklődő sem hajlandó kifizetni a várhatóan magas, 20 és 40 millió font közötti összeget a labdarúgóért.

Maga az érintett is megszólalt az ügyben. Tévez kiemelte: úgy érzi, itt az ideje, hogy igazi európai nagyágyúhoz igazoljon, de a West Hamnek van elsőbbsége a többi ajánlattal szemben.

A Chelsea-hez kapcsolódó hír, hogy hamarosan ismét tárgyalóasztalhoz ülnek a csapat két szimbólumával, Frank Lamparddal és John Terry-vel a szerződéshosszabbításról egyeztetni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×